WI & VA

WIVA design is ontstaan uit een passie voor kwaliteit en creativiteit. De blije gezichten bij het zien van een WiVa design en de verhalen die de meubels met zich mee dragen zijn onvergetelijk. Lees verder over de gezichten achter WIVA design.

WIllem

Zonder VA geen WI, Willem heeft de passie voor houtbewerking van Vanessa gekregen. Na in elke meubelwinkel dezelfde meubels te zien meestal gemaakt van slechte kwaliteit materialen, was het tijd om zelf unieke meubels te maken die een leven lang meegaan.

VAnessa

Zonder VA geen WI, Vanessa bracht met haar passie voor creëeren WIVA design tot leven. Mensen blij maken met producten, dat is waar Vanessa voor staart. Met WIVA en met haar Focacceria Life's a Peach

"Vrienden, eten en kunst. Dit zijn dingen die geluk brengen in mijn leven, daarom wil ik mijn passies met iedereen delen. Kunst kan zo mooi en divers zijn als de mensen die het creëren!"


Onze designs


WiVa design is eigenwijs en zoekt onbekende grafische vormen in de natuurlijke golven van hout. Met bijzondere houtsoorten, elk stuk uniek en hand gemaakt. 


Wil jij altijd de nieuwste WiVa's zien?

Volg onze Instagram om altijd op de hoogte te blijven