WI & VA

WIVA design is ontstaan uit een passie voor kwaliteit en creativiteit. De blije gezichten bij het zien van een WiVa design en de verhalen die de meubels met zich mee dragen zijn onvergetelijk. Lees verder over de gezichten achter WIVA design.

WIllem

Zonder VA geen WI, Willem heeft de passie voor houtbewerking van Vanessa gekregen. Het creëeren van je eigen meubels, je eigen plek, precies zoals jij dit wilt, dat is waar het om draait voor Willem.

"WIVA designs dragen verhalen met zich mee, verhalen die je zelf maakt. Een herinnering is de mooiste toevoeging aan je huis."

VAnessa

Zonder VA geen WI, Vanessa bracht met haar passie voor creëeren WIVA design tot leven. Mensen blij maken met producten, dat is waar Vanessa voor staart. Met WIVA en met haar Focacceria Life's a Peach

"Vrienden, eten en kunst. Dit zijn dingen die geluk brengen in mijn leven, daarom wil ik mijn passies met iedereen delen. Kunst kan zo mooi en divers zijn als de mensen die het creëren!"


Onze designs


WiVa design is eigenwijs en zoekt onbekende grafische vormen in de natuurlijke golven van hout. Vanessa heeft Willem de passie van meubelmaken meegegeven. Haar roots zitten diep in de designs en het handwerk van WIVA. Haar Italiaanse passie zie je terug in de Italiaanse benamingen van onze designs. 


Wil jij altijd de nieuwste WiVa's zien?

Volg onze Instagram om altijd op de hoogte te blijven