Zitten

Of je nu wilt relaxen, wilt werken of wilt dineren, jij moet comfortabel zitten. De WIVA zitmeubels zijn met verschillende stofferingen beschikbaar.

TrentaSette

In mijn zoektocht naar de perfecte stoel ben ik erachter gekomen dat zitten iets heel persoonlijks is. En dat iedereen op een andere manier zit. Met elke stoel die ik maak probeer ik steeds dichter bij die van mij te komen. Met trots presenteer ik dan ook mijn perfecte loungestoel. Mijn idee met deze stoel was om het gevoel van een ribbenkast te verwerken in de stoel. Begonnen met een ruwe schets op papier daarna ben ik langzaam gaan bouwen. Elke onderdeel van hout is zelf met de hand geshaped en samen gevormd tot uiteindelijk deze stoel. Door het kantelmechaniek kan je de stoel in de perfecte hoek voor jouw vastzetten (of heerlijk schommelen). Daarnaast draait de stoel 360 graden rond.

€ 2550

Trentasette

Deze stoel is gemaakt van Zebrano hout en dat heeft zijn naam te danken aan de strepen die je op dit fantastische mooie hout ziet. Door die unieke strepen en details krijgt elke stoel zijn eigen karakter. Daarnaast is er een versie van Purple Heart, dit hout is van nature donker paars. De laatste versie heb ik gemaakt in Wenge!

Kussens

Aan het binnenwerk van de kussens is enorm veel aandacht besteed. Zo heb ik verschillende lagen panteraschuim (het beste schuim van Nederlandse bodem) op elkaar gelijmd om zo de juiste houding en verschillende drukpunten te creëren, het schuim is gevormd naar het lichaam. 

Stof

De stof van deze stoel is gemaakt van linnen en  viscose en heb deze stof laten stofferen door een lokale vakvrouw. De stof is eventueel ook beschikbaar in auberginekleur of de andere stoffen. Wil je zelf een stof aanleveren mag dat natuurlijk ook. De draaipoot is van gegoten aluminium en beschikbaar in gepolijst aluminium of zwart. 

VentiSette

Een nieuwe aanwinst in de Wiva catalogus! De ventisette is een bank die heerlijk zit, door de diepe en wat lage zit krijg je het ultieme loungegevoel!

Bestel de Ventisette eenvoudig door het contactformulier in te vullen. We nemen binnen 24 uur contact met je op. Gemiddelde levertijd 6-8 weken.  3-zits bank in walaba:

€ 2250

Ventisette

De ventisette is gemaakt van Walaba hout, is gelijmd met watervaste lijm en daarom ook geschikt om buiten neer te zetten (wel met een hoes voor slecht weer). 

Materiaal 

Beschikbaar in: Walaba of tegen meerprijs eikenhout. De zitting is dmv singelbanden extra comfortabel.
Stoffering: beschikbaar in kwaliteit stof in de kleuren Orange, Mustard madness, Beach night, Forest en 70's green.

Afmetingen 

bank (lxdxh): 180cm/120cm x81x90
zitting 36cm hoog en 60cm diep
rugleuning 60cm hoog
Afmetingen kunnen per bank aangepast worden naar wens. 

Sette

Deze loungestoel is de eerste stoel uit de WIVA collectie en is samen gemaakt met de VA van WIVA (Willem, Vanessa). Super strakke lijnen en zwevende armleuningen is wat deze uniek maakt. Daarnaast heeft deze stoel vanaf zijn eerste model een enorme ontwikkeling door gemaakt, in zithoek en verhoudingen waardoor hij nu gewoon ontzettend lekker zit. 


Zonder armleuning: € 1175

Met floating armleuningen:  € 1250

Meer stoelen nodig? Bestel de Sette eenvoudig door het contactformulier in te vullen. We nemen binnen 24 uur contact met je op. Gemiddelde levertijd 6-8 weken. 

design Loungstoel WIVA sette zonder kussens
design Loungstoel WIVA sette detail

Sette

De stoel is gemaakt van massief eikenhout. En de kussens zijn gemaakt van panteraschuim (het beste schuim van Nederlandse bodem). Dit schuim kenmerkt zich doordat er geen kuilvorming inkomt en het een enorm lange levensduur heeft. Maak het af met een Otto voor je kopje koffie of glaasje wijn.

Materiaal 

Beschikbaar in: Europees Eikenhout.
Stoffering: De kussens van de stoel heb ik laten stofferen door een lokale vakvrouw. Ik heb verschillende stoffen waaruit je kan kiezen. Wil je zelf een stof aanleveren mag dat natuurlijk ook. 

Afmetingen 

Stoel: 77x54x90

Afmetingen kunnen per stoel aangepast worden naar wens. Diciasette

 

De eetkamerstoel om uren lang te tafelen. Het was een enorme opgave om deze stoel te maken. Ik ben lang opzoek geweest naar de juiste verhoudingen, om de stoel zowel sterk als elegant te maken. Ook hier heb ik door de tijd heen een hoop aanpassingen gemaakt. Zo zijn de poten op het frame naar halfhoutverbindingen gegaan voor duurzaamheid. Door de gebogen zitting en rugleuning heb ik nieuwe technieken geleerd en uit kunnen proberen. Daarnaast heb ik geleerd om de zitting en rugleuning zelf te stofferen. Ik gebruik voor de zitten en rugleuning panteraschuim (het beste schuim van Nederlandse bodem).


Nog 2 beschikbaar in de showroom! 

Meer stoelen nodig? Bestel de Diciasette eenvoudig door het contactformulier in te vullen. We nemen binnen 24 uur contact met je op. Gemiddelde levertijd 6-8 weken.

€ 625

Diciasette

De perfecte haromie tussen comfortabel zitten en lang tafelen. Past bijzonder mooi bij een Walnotenhouten Diciotto.

Materiaal 

Beschikbaar in: Europees Eikenhout.
Stoffering: beschikbaar in hoge kwaliteit stof in de kleuren Orange, Mustard madness, Beach night en Forest.

Afmetingen 

Deze stoel is ook in een variant waar de stoel iets meer naar voren geleund staat. Dit is beter geschikt voor mensen onder 180cm of voor iemand die graag wat actiever zit.
 
Stoel: 55x45x83 (LxBxH)
Zitting: 45x45 (LxB)

Orange

Musterd madness

Beach night

Forest