Opbergen

Spullen opbergen is nog nooit zo mooi geweest.

Centuno

De Centuno is mijn favoriete mediameubel. Ik heb deze ontworpen omdat ik graag een meubel wilde waar mijn platenspeler en versterker in konden. Daarnaast wilde ik een afgesloten ruimte voor afstandsbedieningen enz. Met dat idee ben ik de werkplaats in gegaan. Het meubel moest ronde vormen krijgen zonder gebruik te maken van fineren of buigtechnieken. Het eindresultaat is iets unieks geworden. Om extra diepte te creëren zijn de randen 45 graden ingezaagd. Het meubel is gemaakt van massief eiken en zal daarom generaties lang meegaan.

Nog 1 beschikbaar in de showroom!   

Liever een ander WIVA design? Bestel de Centuno eenvoudig door het contactformulier in te vullen. We nemen binnen 24 uur contact met je op. Gemiddelde levertijd 6-8 weken. 

€ 825 


Centuno

Tijdloos, grafisch en toch ook organisch. De Centuno is het het perfecte mediameubel met een unieke touch. Gebruik heb voor je televisie, je platenspeler of je groene vrienden. 

Lade

De laden loopt op ladegeleiders dit zorgt niet alleen voor dat de lade soepel loopt maar ook dat hij stopt aan het einde. Het frontje is gemaakt van een multiplex patroon en zorgt voor een bijna optische illusie. Daarnaast kan je ook kiezen voor een walnoten of zebrano front. 

Afmetingen 

Centuno: 100x40x45 (LxBxH)  (andere maten in overleg)

Ventuno

Bijzettafel gemaakt van eiken en hout naar keuze.
 

In de showroom staat momenteel geen Ventuno.

Liever een ander maat WIVA design? Bestel de Ventuno eenvoudig door het contactformulier in te vullen. We nemen binnen 24 uur contact met je op. Gemiddelde levertijd 6-8 weken.

vanaf € 625

Ventuno

Jouw wiskey, plantje, of kunst verdient een mooi plekje. Daar is de Ventuno perfect voor. Of gebruik het unieke design om je unieke stukken op te bergen. Samen wordt het hoe dan ook eyecandy voor jouw interieur!

Materiaal 

Beschikbaar in: Zebrano met Eikenhout of Walnoot met Berken multiplex. 

Afmetingen 

Ventuno: 50x40x38 (LxBxH) (andere maten in overleg)